top of page
Vrouwelijke kracht Praktijk Peruna.webp

Praktijk Peruna kijkt naar jou in je totaliteit.

Intuïtieve coaching, Healing , Sensitherapie, Energetische afstemming en Lichttaal

Gericht op dat jij al goed en heel bent zoals je bent.

Geen verbeterprojecten, maar samen kijken wie jij in essentie bent. Hoe je bewust wordt van beperkende patronen, overtuigingen en gevoelens. Samen kijken we hoe jij je eigen antwoorden kan vinden in de weg terug naar je kracht, die je wellicht niet meer voelt maar die zeker wel aanwezig is.

De holistische behandelingen geven je meer inzicht, rust en balans in je lijf.  Samen met de tools en oefeningen die ik je mee kan geven en de metingen met mijn biosensor, komen we al snel tot de kern en jouw kracht.

Tot de mogelijkheden behoren:

Intuïtieve Coaching:  Op een gelijkwaardige basis door een open vraagstelling kijken wat je graag wil en je kracht naar boven halen. Vraagstelling gebaseerd om tot de kern te komen in wat jij graag wil, wie jij in essentie bent en wat je belangrijk vind. Samen kijken we hoe je eventueel de verbinding met je lichaam en je gevoel kunt versterken en kunt leven vanuit jezelf, jouw waarheid en in verbinding met je eigen essentie. Er zijn eventueel verschillende tools/oefeningen beschikbaar om jou te ondersteunen tijdens dit proces. 

Healing:  Healing betekent letterlijk ‘heel worden’ of ‘genezing’.   Healing werkt rechtstreeks op de oorzaak van de onbalans.  Ons fysieke lichaam wordt  gedragen door een energieveld, je aura. We hebben niet alleen een materiële vorm, maar ook een energetische vorm. Healing is een holistische benadering en ziet de mens dus als één samenhangend geheel. Een krachtige manier om je dichter bij jezelf te brengen, je meer ontspanning te geven en/of eventuele  verstoringen in je energiebalans op te heffen. Je zal merken dat je meer uit je hoofd gaat en je meer bewust wordt van je lichaam. Healing kan gebruikt worden voor klachten op emotioneel, mentaal en lichamelijk vlak.

Kan bij pijnklachten verlichting geven of zelfs verdwijnen, doordat het zelf genezend vermogen gestimuleerd wordt.

Op gevoel zet ik klanken (trommel en klankschalen) om healing op een nog dieper niveau te stimuleren. 

Ankh healing: De Ankh healing stimuleert de levensenergie en levenskracht. De Ankh brengt healing op je fysieke, emotionele en spirituele energie laag in je energieveld. Je energie zal weer vrijer en krachtiger door je lichaam en je energieveld kunnen stromen. De Ankh creëert rust en ruimte in de gebieden waar het voor jou persoonlijk fijn en nodig is. Deze healing helpt je om negatieve energie af te laten vloeien en nieuwe energie toe te voegen in jouw systeem. Deze healing werkt krachtig in het ondersteunen bij blokkades en helpt krachtig bij pijn en/of lichamelijke klachten.  Je zal een soort reset van je energiesysteem ervaren, waardoor je een nieuwe start kunt maken. 

Sound Healing: Met verschillende instrumenten neemt deze healing je mee op een innerlijke reis. Door gebruik op of rondom het lichaam, worden de klanken verbonden met dezelfde frequenties in ons systeem. Het water in ons lichaam, meer dan 70 procent, is een perfecte geleider hiervoor. De trillingen bereiken ons zo op alle lagen. Het maken van de verbinding met die frequenties gaat geleidelijk en doe ik stap voor stap. Je laat los wat niet meer dient en komt op jouw tijd tot jouw kern wie je altijd al was en bent. Sound Healing heeft een diep genezend vermogen en werkt zeer ontspannend. 

Womb Healing Rite (baarmoeder healing): De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht. Veel vrouwen dragen (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. De 13th rite of Munay-Ki, de Rite van the Womb is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, de moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan stromen. Het is een hellend ritueel, met ander woorden een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van het vrouw-zijn. 

Wij werken met de energie van ons hart, baarmoeder, bloemblaadjes, adem en intentie, water, en het transformerende element vuur. Ook leer je hoe je deze rite bekrachtigt tijdens je Maanperiode, en eer je jouw relatie met Moeder Aarde. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de doorgeefster naar jou. Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder.

Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van 'The Four Winds'. Als je het eenmaal ontvangen hebt - en eenmaal het na-ritueel hebt gedaan - geef je het door aan zoveel mogelijk vrouwen als je dat wilt.

Drukpunt behandeling:  Er ligt heel veel informatie en inzichten over onszelf opgeslagen in ons lichaam.

Door te drukken op meridiaan punten op je lichaam komen jouw thema's naar voren. We gaan kijken naar de thema's waar je tegenaan loopt en door de drukpunten in te drukken geven we je lichaam de opdracht om de emotionele lading los te laten en jouw helingsproces te bevorderen. 

 

EFT: (Emotional Freedom Technique): Een kloptechniek samen met een affirmatie, waarbij de emotionele lading op angsten, fobieën, verdriet en trauma's sterk verminderd worden. Een makkelijke maar zeer effectieve methode om blokkades uit je systeem te helpen. 

 

Holistic Pulsing: Holistic pulsing lijkt op massage, maar in plaats van masseren wordt het lichaam zachtjes gepulst. Holistic pulsing werkt helend tot diepe ontspanning en loslaten. Als je gepulst wordt lig je gekleed op de massagebank. Je lichaam wordt zacht, vriendelijk en respectvol in beweging gebracht. Niet zomaar, maar in een wiegend ritme. Daarbij zoek ik een heel eigen ritme op van het lichaam. Dat geeft je heel gemakkelijk een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Als vanzelf laat je spanningen los. Een helende en ontspannende methode, waarin je lichaam voortdurend wordt uitgenodigd los te laten en te ontspannen. 

Burnout behandeling: De betekenis van burn-out is letterlijk “opgebrand” zijn. Er zijn verschillende definities maar als je een burn-out hebt, voel je je lichamelijk, emotioneel en psychisch totaal uitgeput, waardoor je niet meer in staat bent om normaal te functioneren in je dagelijkse werk of je gezin. Door het langere tijd overbelaste lichaam en psyche heeft je lichaam topsport geleverd en bouwt soms tekorten aan mineralen en vitaminen op die door stress veroorzaakt worden. Tevens is het belangrijk om te kijken naar de patronen en overtuigingen die jou in de weg staan naar je ware essentie en je weer meer vanuit je gevoel en balans kunt leven. Behandeling gericht op ontspanning, rust in je hoofd en het contact herstellen met je lichaam. Intuitieve coaching, Healing en meting met mijn biosensor geven jou de inzichten, tools en handvaten die je nodig hebt om je meer energie, rust en vertrouwen te geven. 

Orthomoleculair:  soms is het noodzakelijk om eventuele tekorten aan mineralen en vitamines in het lichaam aan

te vullen, waardoor je jezelf lichamelijk en mentaal beter gaat voelen. Een extra ondersteuning in jouw proces.  Dit meet ik met mij biosensor om jou meer inzicht te geven wat je lichaam ondersteunt. Indien je lichaam zich goed voelt, merk je dat in je hele welbevinden terug. 

Bloesemremedies: het kan nodig zijn om een remedie te gebruiken tussen de behandelingen door. Dit geeft inzicht en ondersteuning in jouw thema's en versnelt jouw proces. Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen tijdelijke "gifstoffen" in het lichaam weer bij.  Ook kan het nodig zijn om je lichaam te ondersteunen met ontgifting. 

Wat is een biosensor?

De biosensor is een bio-energetisch meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach.

De ontwikkeling komt voort uit de wichelroede en de pendel. Het is een uiterst gevoelig meetinstrument, het vangt trillingen op en neemt de onderlinge verschillen waar. Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen. Met de biosensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken.

De behandelingen zijn een aanvulling- en geen vervanging van reguliere behandelingen en/toediening van

medicijnen. Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik aan om altijd een arts te raadplegen. 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page