top of page

Wat is meditatie? Meditatie is een manier om af te stemmen op je innerlijke rust, je lichaam en je intuïtie.  Je kunt

beter om gaan met stress, emoties en spanningen. Doordat je contact met jezelf maakt wie je in essentie bent, blijf je meer in balans. De kunst is vaak om je gedachten er te laten zijn en niet met ze te "vechten". Meditatie is de staat van Zijn. Er is niets zweverigs aan jezelf rust in je hoofd gunnen. Het is even oefenen in het begin, maar gaandeweg zal je merken hoe fijn het is! 

Meditatie om contact te maken met je Hogere Zelf
Alles wat je aandacht geeft groeit. Deze meditatie brengt je in contact met je Hogere Zelf, je vertrouwen, overgave, rust, dankbaarheid, vreugde, liefde, zachtheid en kracht. Zet jezelf volledig in het Licht en Liefde. Vergroot je bewustzijn en maak de keuze om jezelf in je eigen energie te zetten en jezelf zelfliefde te geven.

Soundhealing en Lichttaal met de intentie verlichting en zachtheid
Voel de zachtheid, licht en liefde in jezelf. Zodat je kunt ontspannen, bij jezelf kunt komen en rust voelt. De klanken nemen je mee op een reis van verzachting in je hoofd, lichaam en ziel. 

Meditatie positiviteit en vertrouwen

Een moment voor jezelf creëren waarin je vertrouwen, ontspanning en rust kunt voelen. In deze onrustige periode is het fijn om alles even los te kunnen laten, jezelf op te laden met positieve energie en weer vertrouwen te kunnen voelen. Geef je over aan de helende klanken van o.a. mijn klankschalen en trommel. Cadeau aan jezelf voor volledige ontspanning.

Meditatie Kracht van het Nu
Korte meditatie om te kunnen oefenen met mediteren. Deze meditatie helpt je om je gedachten te parkeren en je volledig bewust te zijn van het Nu, zodat je spanning, onrust, angst en vermoeidheid los kunt laten. Deze meditatie is een mooie start om kennis te maken met meditatie en te voelen wat mediteren met je doet. In het Nu is er ruimte voor stilte, ontspanning en rust. 

Meditatie om je chakra´s in balans te brengen
Een effectieve manier om je chakra's de aandacht te geven die ze nodig hebben. We lopen de 7 hoofdchakra's af en we creëren balans in je chakra's in samenwerking met de aarde en het universum. Zo kun je zien hoe je door intentie en liefdevolle aandacht aan jezelf te geven, je veel zelf kunt creëren. Geniet van de meditatie die vertrouwen, rust, balans en ontspanning geeft. 

Meditatie gronden/aarden en opladen

Dit is een meditatie om uit je hoofd en gedachten te gaan, zodat je heerlijk kunt ontspannen.

Om je goed te kunnen gronden/aarden.

Oude energie los te laten en nieuwe energie toe te laten. Een meditatie met vrouwelijke en mannelijke kracht energie.

Meditatie vertrouwen en spanning loslaten

Deze meditatie waarbij je onrust, angst, onzekerheid, spanning en emoties los laat, helpt je om weer in je vertrouwen, moed, liefde, rust en ontspanning te kunnen stappen. Heb de moed om te leven vanuit vertrouwen en kracht.

Je kunt loslaten door alles te laten stromen en te doorleven wat je niet meer dient.

Meditatie om jezelf energetisch te reinigen:
Jezelf energetisch reinigen van energie van jezelf en anderen. Jezelf ontdoen van spanning, onrust, emoties, gedachten, angst, boosheid en jezelf weer opladen met nieuwe energie, zodat je je weer frisser, vrolijker en rustiger voelt. Voel weer je kracht, vertrouwen, moed en rust.

Ontspanning meditatie: 
Meditatie om volledig in je lichaam te kunnen zijn
en te ontspannen. Alle prikkels, spanning, stress en ongenoegen los kunnen laten.
Je voelt je in balans, rustig en kalm.

bottom of page