top of page

Affirmaties

Affirmaties en intenties die je hebt voor de aankomende periode zijn extra krachtig tijdens de energie van de nieuwe maan.

Wellicht kun je je intenties opschrijven, voor je zien (visualiseren), voelen hoe het zou zijn in je lichaam en in je gevoel indien je intenties uitgekomen zijn. Hoe dankbaar ben je dan?


Affirmaties zijn positieve gedachten. Krachtige gedachten van de dingen die je graag wil en wil gaan realiseren. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld je wil meer zelfvertrouwen.

Indien je in de ochtend voor de spiegel staat en je zegt tegen jezelf: "Ik heb zelfvertrouwen" zal je merken indien je dit een geruime periode doet, je dit ook daadwerkelijk gaat voelen.

Belangrijk is wel om dit vanuit vertrouwen en langere tijd te blijven doen. Je hersenen hebben een langere periode nodig om aan een nieuw patroon in jezelf te kunnen wennen en voor waarheid aan te gaan nemen. Spreek een periode met jezelf af, minimaal 2 maanden en je zal merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt.

Koop voor jezelf een mooie ansichtkaart of maak iets moois voor jezelf wat je op je nachtkastje, in de badkamer of een andere plek waar je in de ochtend bezig bent neer zet, schrijf je affirmatie(s) op en je zal het niet vergeten.


Uit mijn nieuwe kaartendeck "De Maan" heb ik een kaart getrokken met de energie van de nieuwe maan. Toepasselijke kaart 😁

Ik wens je veel succes met je intenties en affirmaties.

Wat wil jij gaan manifesteren de aankomende periode?


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page