top of page

Christus bewustzijn

Langzamerhand beginnen meer en meer mensen te ontdekken dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde.

De laatste tijd lees ik steeds meer over het Christus bewustzijn. Dit bewustzijn heeft niets te maken met het Christendom. Het staat voor mij voor ons ego steeds meer loslaten. Het ‘oude’, op het ego gerichte bewustzijn voldoet niet meer om de problemen in de wereld op te lossen. Dit hogere bewustzijn is een collectief bewustzijn, om je hart te openen. Volledig in je kracht gaan staan en jezelf weer te herinneren wie je in essentie bent.

Persoonlijk resoneert Maria Magdelena bij mij. Zij bracht mij o.a. op het spoor van het besef dat het de bedoeling is mijzelf volledig met heel mijn hart lief te hebben en vanuit deze kern en waarheid mijn leven en mij Zelf te gaan be-leven. Telkens kom ik zelfdelen tegen die dat nog niet volledig begrijpen, wat nog tijd nodig heeft. Zelfliefde is mijn oplossing en alleen vanuit hier wil ik dienstbaar kunnen zijn, allereerst aan mij zelf, en van daaruit aan het grotere geheel.

Leef nou maar wie je bedoeld bent te zijn, in de wetenschap dat elk sprankje Liefde dat jij jezelf geeft, het mooiste is wat je de wereld te bieden hebt. Laat het groeien, maak het groter! En vertrouw maar dat dit ervoor gaat zorgen dat je in 2021 op het juiste moment op de juiste plaats zult zijn en dat er altijd meer dan genoeg is om dankbaar voor te zijn


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page