top of page

Jaarlegging 2022/2023

Voor de Kelten was Samhain (31 oktober) een nieuw begin. Het begin van het nieuwe jaar. Dit kan een mooi moment zijn om een jaarlegging voor jezelf te doen met orakelkaarten/inspiratie kaarten.


Een jaarlegging voorspelt de energie en thema's die aan de orde zullen komen de komende maanden, of wijst je waar je de focus op kunt leggen om zo meer te groeien en/of te herinneren in deze periode. Je kunt een algemene jaarlegging doen of op een specifiek onderwerp/thema. De jaarlegging doe ik met 2 kaartensets.


Het voelde voor mij heel fijn om dit te doen en het geeft me veel inspiratie en inzichten voor het aankomend jaar. Veel is herkenbaar maar het geeft ook zeker weer meer handvatten waar ik iets mee kan en wil.


Zou je dit ook willen, stuur me een bericht 💖


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page