top of page

Zielendelen

In dit leven en/of in vorige levens kun je jezelf geblokkeerd voelen in het hetgeen je wil of waar je naar toe wil. Je gebruikt je gevoel als raadgever en luistert er naar, maar ergens voel je iets wringen en je komt situaties tegen dat je jezelf tegen gehouden voelt in het doorzetten in wat je wil.


Je kunt gaandeweg ergens met delen in jezelf afspraken hebben gemaakt om je te beschermen. Met name in vorige levens kun je vaak de bevestiging hebben gekregen dat het niet veilig was om te zeggen wat je vind, te zijn wie je bent en/of je kennis te delen met anderen. Je werd op de brandstapel gezet, je kop werd eraf gehakt of je werd verbannen om wie je was.


Op een onbewust niveau kun je dan met jezelf afspreken om je te beschermen om in je kracht te gaan staan, te zeggen wat je wil en vind en om je kennis te delen, want dat is gevaarlijk. Echter deze tijd is gelukkig niet meer zoals vroeger en deze afspraken met de delen in jezelf gaan je tegenwerken in hetgeen je wil creëren, manifesteren, jezelf durven laten zien e.d.

Als je deze afspraken hebt kunnen maken vroeger in je onderbewustzijn, kun je dat ook omdraaien hoe je het nu graag wil zien en voelen. Indien je de kracht die je nu stopt in je zelfbescherming leert om te zetten in nieuwe afspraken met jezelf, moet jij eens kijken wat er gaat gebeuren! 💖


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page